PISTA DE BICICLETE CARE STRALUCESTE IN INTUNERIC

Pista de biciclete care strulește în întuneric !
Mersul pe bicicletă trebuie sa fie sigur și ferit de primejdii . Tocmai de aceea in acest scop, Polonia a construit o pista de biciclete care stralucește în intuneric.

Pista de  biciclete pe baza de energie solara.
Pista a fost construita în nordul țarii in orasul Pruzkov. Această folosește luminfori și substanțe chimice care se incarcă cu lumina din timpul zilei ,apoi lumineaza timp de 10 ore.Substanța are mai multe culori.Inginerii au ales albastru pentru ca pista sa se incadreze in peisajul zonei ce are numeroase lacuri.

Pista Poloneza.
Compania care a construit această pista este o firma de inginerie concentratăă pe materiale inovatoare si spera ca aceasta tehnologie sa fie folosită pe scara larga în curind. Deocamdată pista de 100m este în fază de testare.Sperăm să treacă cu bine aceste teste ,și sa  o  sa vedem în cît mai multe țari , de ce nu și in Moldova.
Spor la Pedalat .

Cele mai originale modele de biciclete din lume.
Nu e așa că atunci cînd ne gîndeam la copilarie ne aducem aminte de modul în care am învățat să  merg pe bicicletă , de bucuria și optimismul cu care ne ridicam de fiecare dată cînd cădeam , dar niciodată nu renunțam pînă ce nu reușeam să ne  menținem echilibrul.
În cele ce urmează vă v-om prezenta cîteva fotografii în care sunt ilustrate deferite biciclete care mai de care mai neobișnuite , interesante și în același timp unice.Chiar dacă unele sunt doar la stadiu de concept ne permitem să spunem cu ușurință că pot fi bicletele de mîine sau cele cu care voi învăța copii noștri să meargă. Pentru cei înteresațti de mișcare, putem pune la dispoziție  fotografii cu biciclete de oraș , de munte , de copii ,de curse sau de colecție
Iată mai jos citeva cele dintre cele mai noi modele de biciclete culese de prin toate colțurile lumii:

Distribuie

Mai multe articole

CE ESTE O PISTA PENTRU BICICLISTI?

Multi dintre noi avem biciclete dar nu avem piste pentru biciclisti. Pista pentru biciclete este o portiune limitata a drumului care este destinata exclusiv pentru

Trimite-ne un mesaj