Despre noi

VeloJan este magazinul online și offline de biciclete, piese pentru biciclete, servici de reparație a bicicletelor, triciclete pentru copii, trotinete, tolocare, jucării etc.

Venim de fiecare data în întampinarea nevoilor de mișcare ale clienților noștri cu cele mai eficiente soluții de ecomobilitate! În magazinul nostru gasiți o gamă extrem de variată de produse, care vin în sprijinul unui stil de viața sănătos, la cel mai bun raport calitate – preț.

Scopul nostru: Visele copiilor să împlinim,Sănătate maturilor să oferim.

Intenția companiei: să introducem în sîngele clienților noștri doza de sănătate, relaxare și amintiri pe care o putem primi de la o plimbare cu bicicleta. Dezvoltînd ciclismul putem contribui la dezvoltarea țării și culturii sale.

Produsul companiei: Fiecare copil visează de mic la o bicicletă sau la un careva transport personal, fiecare persoană dorește să facă sport dar nu prea are timp sau nu mai are putere după o zi grea de lucru.Compania VeloJAN are produsul necesar pentru rezolvare problemelor date. Cu cît mai mulți cetățeni vor merge pe bicicletă cu atît mai tare vom influența cultura țării noastre. Luînd în considerare că bicicleta este un transport sănătos și ecologic de aici au de cîștigat toți din jur ( clientul va economisi bani pe transport minim 50%, orașul va fi mai curat și mai puține ambutiaje se vor crea, se va petrece mai mult timp de calitate împreună cu familia efectuînd o plimbare prin parc cu bicicleta, compania se va dezvolta și va putea înbunătăți nivelul de deservire, volumul de produse și servicii)