Service

Servicii de reparatie biciclete orice complexitate

Suntem specializați în oferirea de servicii de reparare a bicicletelor de orice complexitate. Indiferent dacă aveți nevoie de o simplă ajustare a frânelor sau de o reparație mai complexă a transmisiei, echipa noastră de mecanici experimentați vă poate ajuta să vă readuceți bicicleta la forma sa optimă.

Servicii de reparatie biciclete electrice

Bicicletele electrice sunt o inovație minunată, dar pot necesita întreținere specializată. Noi oferim servicii de reparații pentru bicicletele electrice, de la diagnosticarea și remedierea problemelor cu motorul electric, până la schimbarea bateriei sau a altor componente esențiale.

Servicii de reparatie trotinete electrice

Trotinetele electrice sunt tot mai populare, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să mențineți trotineta în stare perfectă de funcționare. Indiferent dacă aveți probleme cu sistemul de frânare, motorul sau bateria, echipa noastră de tehnicieni calificați poate remedia orice defecțiune.

Diferite tipuri de reparatii la transport electric

Oferim o gamă largă de servicii de reparații pentru diferite tipuri de vehicule electrice, de la biciclete și trotinete, până la scutere și hoverboard-uri. Indiferent de problema cu care vă confruntați, putem găsi o soluție pentru a vă readuce vehiculul electric în mișcare.

Servicii de inchiriere biciclete electrice

Dacă sunteți în căutarea unei biciclete electrice pentru a explora orașul sau pentru a face o plimbare relaxantă în natură, vă putem ajuta cu servicii de închiriere. Avem o gamă variată de biciclete electrice disponibile pentru închiriere, astfel încât să puteți găsi cu ușurință modelul potrivit nevoilor dvs.

Avem pe stok piese si accesorii diverse

Descoperiți o gamă variată de piese și accesorii disponibile pentru transportul electric. Indiferent dacă aveți nevoie de anvelope rezistente, camere de aer de înaltă calitate sau lumini puternice pentru a vă asigura siguranța pe timp de noapte, avem tot ce vă trebuie pentru a vă îmbunătăți experiența de călătorie. De asemenea, putem oferi suporturi pentru telefoane, sisteme de încărcare rapidă a bateriilor și multe alte accesorii utile pentru biciclete electrice, trotinete sau alte vehicule electrice. Vizitați-ne pentru a explora gama noastră de produse și pentru a găsi cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. de transport electric.